mi pridemo k vam
POSTANITE VIDNI!

 

Izdelava spletnih strani je postala eden najbolj učinkovitih modernih načinov oglaševanja. Bistvo dobre spletne strani je kvalitetna in privlačna predstavitev, ki vam bo pridobila nove stranke in izboljšala poslovne rezultate. Za vsako stranko priskrbimo individualne in kvalitetne rešitve. Tako oblikovanje, kot izdelava internetnih strani podjetjem dejansko povečuje delež njihovih strank in splošnega ugleda.

Internet je najhitreje rastoč medij, zraven vsega pa nam ponuja še mnoga marketingška orodja, ki jih drugi mediji ne.

Mnoga Slovenska podjetja in seveda tudi tuja, to s pridom iskoriščajo in zakaj ne bi tega izkoristili tudi vi??!!
Kakovost, prilagodljivost in ugodna cena so naše prioritete, ki vam jih kot naročniku izdelave spletne strani nudimo. V modernem poslovnem svetu je prisotnost na internetu nujna. Ne glede na velikost vašega podjetja, ali vašo dejavnost, bo izdelava spletne strani izboljšala vaše poslovne rezultate in vaše podjetje predstavila uporabnikom spleta.

Kaj vsebuje osnovni paket izdelave spletnih strani?

Najpopularnejši osnovni paket med podjetji vsebuje vse za kvalitetno predstavitev na spletu. Paket vsebuje vsebinske podstrani, galerijo slik in kontaktni obrazec. Vse spletne strani ki jih izdelamo, lahko urejate sami, brez kakršnega koli znanja programiranja. Temu paketu pa lahko dodate še katero koli drugo stvar po vaši izbiri, naprimer: izračun informativne ponudbe za obiskovalce.
Osnovni paket vsebuje:
sodobno grafično obliko spletne strani
spletna stran prilagojena iskalnikom
izdelavo 6 do 9 vsebinskih podstrani po vaši izbiri
enostavno urejanje spletne strani preko urejevalnika - CMS
galerijo slik
vnos besedil in slik
Poleg izdelave spletne strani vam bomo uredili tudi vse potrebno za postavitev na internetu. Za vas bomo registrirali domeno,uredili gostovanje spletne strani in vam vzpostavili e-maile.
© 2021 E-NINA d.o.o.