mi pridemo k vam
Program za oddaljeno pomoč nam omogoča, povezavo preko interneta z vašim računalnikom. Pogoj za uspešno povezavo na vaš računalnik je delovanje internetne povezave. Povezavo lahko jo kadarkoli prekinete ter deluje samo takrat, kadar jo zaženete vi.
S pomočjo klienta za pomoč na daljavo se povežemo z vašim računalnikom, ter težavo (če je to mogoče) odpravimo brez nepotrebnega transporta računalnika na pooblaščeni servis. Na vaš računalnik si z klikom na "Pomoč na daljavo" prenesite klienta, ter nas pokličite in potrudili se bomo napako oziroma težavo programske opreme odpraviti (če je to mogoče).
IZJAVA O SKRBI ZA VARNOST PODATKOV
Podjetje E-NINA d.o.o. je zavezano k zaščiti podatkov, ki jih pridobi z oddaljenim dostopom do strankinega računalnika. E-NINA d.o.o. uporablja podatke strank, pridobljene z oddaljenim dostopom, izključno za zagotavljanje storitev dodatne podpore svojih programskih izdelkov in v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne odgovarja za katerokoli škodo zaradi izgube podatkov in informacij, nastalo kot posledica izvajanja storitev dodatne podpore na oddaljeni način.
© 2021 E-NINA d.o.o.