mi pridemo k vam
BREZ ZAČETNIH STROŠKOV!
Odločili smo se ponuditi možnost brezplačne izdelave spletne strani in trgovine. Storitev je namenjena vsem uporabnikom spleta, kateri bi želeli imeti spletno predstavitev ali trgovino pa zanje pomeni izdelava spletne strani prevelik storšek. Tudi redno urejanje in dopolnjevanje spletne strani podjetjem in podjetnikom vzame precej časa, predvsem pa od njih zahteva dodatno znanje ali dodatne ljudi ter poznavanje uporabniških vmesnikov, ki na dnevni bazi spreminjajo svoje oblike in načine delovanja.
Kakšen je postopek najema spletne strani?
Najprej se dogovorimo za grafično predlogo spletne strani. Tu imate možnost izbire že ustvarjenih templatov (vnaprej narejenih grafičnih predlog) - to je cenejša in hitrejša različica. Lahko pa se dogovirmo za unikaten, lasten design. Ko uskladimo design se dogovorimo o vsebini, podpišemo najemno pogodbo za 1 ali 2 leti in v roku 1 meseca boste imeli delujočo in ažurno spletno stran - popolnoma brezplačno. Plačilo prvega obroka izvedete šele na koncu meseca, v katerem sklenete najemno pogodbo.

Po sklenitvi najemno-vzdrževalne pogodbe lahko vse skrbi za urejanje spletne strani prepustite nam - vse kar morate storiti je, da nam dostavite po emailu tekst in/ali slike za objavo na spletni strani in mi jih bomo v roku 24 ur tudi objavili.

Najem spletne strani je rešitev, ki poleg tega, da za podjetje ne predstavlja začetnega finančnega bremena, ponuja prednost, ki je predvsem v rednem urejanju in dograjevanju spletne strani.

Prednosti najema spletne strani

nižji začetni stroški
stran lahko kadarkoli predčasno odkupite
letni stroški so znani in fiksni
enostavno ažuriranje in urejanje strani

Kaj dobite pri najemu spletne strani?

brezplačno izdelavo spletne strani brez začetnega vložka,
ureditev domene (po želji),
postavitev strani na strežnik,
vpis v iskalnike,
postanete vidni na internetu,
ažuriranje in vzdrževanje spletne strani v času veljavnosti pogodbe.
 
Spletno stran lahko kadarkoli kasneje ob doplačilu nadgradimo, jo razširimo ali kakorkoli spremenimo.
© 2021 E-NINA d.o.o.